Med anledning av Alla hjärtans dag uppmanar Västermalmsgallerian sina besökare att hitta kärleken i helgen. I en starkt lokalanpassad kampanj kombinerar man shopping med dating på ett otvunget sätt.

Västermalmsgallerian ligger mitt i Sveriges mest singeltäta område, Kungsholmen, och på söndag är det Alla hjärtans dag. Därför tog man en mer övergripande position när man skulle göra årets Alla hjärtans-kampanj: rollen som kärleksförmedlare. Kampanjbudskapet blev ”Hitta kärleken” och tanken var att hjälpa besökarna att hitta en ny partner.

– Att dela ut rosor eller choklad är trevligt men vi går ett steg längre och gör hela gallerian till ett datingtempel, berättar Martina Kirs-Lindblom, marknadsansvarig Västermalmsgallerian.

När besökarna kommer in i gallerian får de små hjärtprydda stickers som de ska sätta på sig för att signalera till andra besökare att de är singel och öppna för kontakt medan de går runt och shoppar eller gör sina ärenden. Det blir ett överraskande inslag i besökarnas dag, men bjuder den som vågar på nya spännande upplevelser.

Kärleken behöver dock inte vara riktad mot en annan människa utan kan lika gärna ges till en ny favoritvara eller bara gott kaffe. Gallerians olika butiker ”kärleksmärker” därför utvalda varor med samma hjärtprydda stickers som kontaktsugna besökare har på sig, och ger 10 % rabatt. Och besökare som bär sina kärleksstickers synliga får också rabatt på kaffe i gallerians kaféer. Som avslutning rullar olika små kärleksmeddelanden på den stora digitala skärmen i bottenvåningen, för att pigga upp besökare och göra dem mer kärleksfulla eller i alla fall på gott humör.

– Idag träffar folk människor genom dating-hemsidor, appar och en massa andra kreativa lösningar. Därför var det här ett roligt, lokalanpassat sätt för oss att möjliggöra för människor att träffas och skapa mer kärlek i världen – vad kunde vara bättre än det den här helgen? avslutar Martina Kirs-Lindblom.

För mer information, kontakta Martina Kirs Lindblom, marknadsansvarig Västermalmsgallerian
Tel:08-696 34 91
E-post: martina.kirs-lindblom@amffastigheter.se

Västermalmsgallerian är med sitt breda utbud och centrala plats intill Fridhemsplans tunnelbana ett självklart val för umgänge och shopping.
Västermalmsgallerian ägs och förvaltas sedan 2012 av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Sofia Brink

Marknadsansvarig

sofia.brink@amffastigheter.se

08-600 68 40

Tobias Edberg

Centrumchef

tobias.edberg@amffastigheter.se

08-600 69 28

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

pressjour@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50