Under 2016 har Västermalmsgallerian breddat sitt matutbud med fyra nya restauranger och kaféer. För att fira detta och uppmärksamma de nya matställena har Västersmalmsgallerian utvecklat matklockan, en tävling där vinnaren får möjlighet att äta gratis i en månad. Fyra gånger om dagen kommer matklockan plinga till och visa vägen till någon av Västermalmsgallerians restauranger och kaféer.

Västermalmsgallerian har breddat sitt utbud av restauranger och kaféer under 2016. Med fyra nya matställen finns nu mat och dryck för alla besökare som vill sitta ner och njuta en längre stund eller bara passerar förbi i en av Stockholms livligaste korsningar. För att fira de nya matställena och uppmärksamma bredden i matutbudet lanseras nu matklockan. En smart-watch som tagit inspiration av Skalmans mat- och sovklocka.

- Västermalmsgallerian ska vara en plats där människor vill mötas och umgås. Mat och dryck är en väldigt viktig del av det. Förhoppningsvis kan matklockan hjälpa våra besökare att upptäcka vårt nya breddade materbjudande, säger Caroline Sjöblom, marknadsansvarig för Västermalmsgallerian.

 Klockan finns i en monter i Västermalmsgallerian fram till den 23 oktober och kommer därefter att ges till den person som bäst kan motivera vad hen ska göra med den tid som sparas genom att äta alla måltider gratis i en månad. Motiveringen lämnas på Västermalmsgallerians instagramkonto, tillsammans med ett foto på matklockan. Vinnaren får därefter möjlighet att äta fyra gratis måltider om dagen på Västermalmsgallerian från 28 oktober till 27 november. Totalt 124 måltider.

- Med ett nytt matutbud kan vi förhoppningsvis göra livet lite enklare för alla som bor, arbetar eller rör sig kring Fridhemsplan. Matklockan är ett roligt sätt att visa det på, säger Caroline Sjöblom.

 

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: +46 8 696 31 13

 

Västermalmsgallerian är med sitt breda utbud och centrala plats intill Fridhemsplans tunnelbana ett självklart val för umgänge och shopping. Västermalmsgallerian ägs och förvaltas sedan 2012 av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Sofia Brink

Marknadsansvarig

sofia.brink@amffastigheter.se

08-600 68 40

Tobias Edberg

Centrumchef

tobias.edberg@amffastigheter.se

08-600 69 28

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

pressjour@amffastigheter.se

08-600 69 30

0738-36 34 50